Kongresni turizam

STADION ELITE:
Adresa: Zaplanjska 32
Mesto: Beograd
Poštanski broj: 11000
Država: Srbija
Telefon: +381 62 212 112
E-mail: info@restoranstadion.com
Web: www.stadionelite.com
LOKACIJA:
10 km od centra grada
7 km od glavne železničke i autobuske stanice
24 km od aerodroma Nikola Tesla
OKRUŽENJE:
* GRAD
SADRŽAJ:
* Garaža
* WiFi
* Restoran
* Izložbeni prostor

Broj sala: 1 Najveća sala: 300

O EVENT PROSTORU

Stadion Elite je event prostor koji se nalazi u srcu Voždovca u okviru TC Stadion. U pitanju je ekskluzivan multifunkcionalan event prostor na dva nivoa koji se može adaptirati i ugostiti klijente sa najrazličitijim željama. Na gornjem delu se nalazi raskošna galerija sa tri holograma, dok je u donjem delu sala koja u zavisnosti od postavke može da ugosti 300 osoba. Event tim Stadion Elita čine iskusni i odgovorni ljudi koji organizuju skupove poslovnog, ali i zabavnog karaktera. U ovom event prostoru je moguće brzo i efikasno prilagođavanje potrebama klijenata, stoga u Stadion Elitu se mogu organizovati razne svečanosti, kokteli, prezentacije, seminari, poslovni ručkove i večere.

KONFERENCIJSKI KAPACITETI

Stadion Elite je event prostor gde je moguće organizovati različite svečanosti, prezentacije, seminare, poslovne ručkove, poslovne večere, koktele… U pitanju je event prostor kapaciteta do 300 sedećih mesta, ali je pogodan i za drugačije postavke. Ukoliko je u pitanju postavka koktel ili pozorište, Stadion Elite prima 300 osoba.

Prostorni planovi

TEHNIČKA OPREMA

Projektor, Projektno platno, Mikrofon, Ambijentalno ozvučenje, Obična rasveta, Dekorativna rasveta, Profesionalno ozvučenje, Gluva soba za simultano prevođenje

DODATNI SADRŽAJI I USLUGE

Game korner, Aperitiv bar, Lobi bar

LOKACIJA

Stadion Elite se nalazi na Voždovcu i udaljen 10 kilometara od centra grada, 7 kilometara od glavne železničke i autobuske stanice, a 24 kilometara od aerodroma Nikola Tesla.

GPS KOORDINATE

Stadion Elite se nalazi prema GPS koordinatama na: 44.7751890000 (Širine / Latitude) 20.4903550000 (Dužine / Longitude)

ZADOVOLJNI KLIJENTI

Delhaize, Nestle, Carlsberg, Imlek, Wurth, Extreme Intimo, MUP Srbije, UNIQA osiguranje, Coca Cola, Dexy Co, Naxi radio, Eurobank, Ringier Axel Springer, Huawei, Konvar